Atlantis Queen

atlantis-queen yasebo

Atlantis Queen

Atlantis Queen er et Playtech video slot der er lavet over myten om Atlantis.

Myten fortæller at engang for tusindvis af år siden herskede magtfulde konger over en ø så stor som et kontinent. Øen Atlantis var frodig og smuk og gemte på et fantastisk tempel til ære for havguden Poseidon. Befolkningen var rig og magtfuld men efterhånden som befolkningen opførte sig mere og mere som almindelige mennesker med laster og synder, gik det ned ad bakke. Atlantis tabte en krig mod Athen, og pludselig styrtede hele Atlantis i havet fra den ene dag til den anden. Nogen mener at det var en straf fra Poseidon. Øen er aldrig blevet fundet og ligger muligvis den dag i dag på havets bund.

Den legendariske forsvundne by Atlantis har måske eller måske ikke har eksisteret i virkeligheden, men det er en historie, som daterer sig tilbage tidspunktet for de gamle grækere. Platon skrev første gang om det 360 f.kr og siden da har mange andre givet deres bud på historien.

Atlantis Queen, er et 5 -hjuls og 25 payline spil, der finder sted blandt ruinerne af den berømte sunkne by. De grundlæggende spillekort repræsenterer den lave værdi, de højere værdier er et udvalg af tema -relaterede symboler, røde og grønne tropiske fisk, et bronze farvet skjold med symboler, en skattekiste og en statue af Poseidon, den græske gud for havet. Dronningen selv er wild symbol, mens ruinerne af et tempel er scatter symbol.

Hvordan spiller du

Max bet på Atlantis Queen er 25 mønter per linje og mønt størrelsen er fra 0,01 til 50,00. Dette giver dig et meget bredt udvalg af bet grænser. Jo større du satser desto større potentielle belønninger. Den højeste jackpot er 5.000 mønter for fem Atlantis symboler. Næsthøjeste linje gevinst er 1.000 mønter for fem skattekister og tredje højeste er 350 mønter.

Alt du skal gøre er at vælge antallet af betalingslinjer og dit bet niveau, så skal du trykke på spin -knappen der får hjulene til at rulle. Spillet har også en Autoplay-knap, og en max bet knap.

Bonus features

Perle Bonus er et mini spil der udløses ved at få tre dronning symboler (wild) på hjul 2, 3 og 4. Her bliver du ført til en skærm der viser ni østers. Hver østers ineholder en bronze, sølv eller guld perle og du vil modtage den samlede værdi af alle disse perler.

Atlantis Tempel Bonus er en gratis spins runde. Du kan udløse denne funktion ved at få tre af de ødelagte tempel symboler (scatter). Også her føres du til et mini- spil, hvor du kan vinde et antal spins, en multiplikator, et ekstra scatter og en ekstra wild.

Konklusion

Dette er et virkelig flot spil fra Playtech. Grafikken er rigtig flot og i bagruden høres et soundtrack der passer rigtig godt til temaet. De forskellige bonus funktioner tilføjer en ekstra dimension til spillet. Om du tror på myten om Atlantis eller ej, er dette spil i hvert fald god underholdning.