Bermuda Triangle

bermuda-triangle

Bermuda Triangle 

Myten om Bermuda Trekanten:

Bermuda trekanten ligger ud for Floridas kyst, og trekantens tegnes mellem 3 punkter, Florida, Bermuda og Puerto Rico. Der er ikke mange, vel næsten ingen, der ikke har hørt om historierne og myterne der florerer omkring dette område. Fly og skibe forsvinder pludselig sporløst. Kompasser opfører sig mærkeligt og vilde uvejr opstår ud af det blå. Ifølge historierne har 100vis af mennesker mistet livet i Bermuda Trekanten, senest et fragtskib med 33 ombord der meldte om problemer da de endte midt i en stor orkan. Der er skrevet mange bøger og lavet mange film omkring dette fænomen. Playtech har også meldt sig på banen når det handler om Bermuda Trekanten, med deres slot spillemaskine Bermuda Triangle.

Bermuda Triangle udspiller sig på havet med bølger og lyn på himlen, og i venstre hjørne ses en lille flyvemaskine, der måske gør sig klar til en hård landing på vandet. Der er 3 hjul og 5 betalingslinjer i dette spil. Der er kun 5 symboler du skal holde øje med: en blæksprutte, en haj, en delfin, et fly og et skib så det er let overskueligt.

Maximum bet er 5 mønter per spin, så du kan spinde løs på max bet for kun 25 øre. Det er smart at spille max bet på Bermuda Triangle, fordi hver ekstra mønt du spiller aktiverer en ny payline. Den højest betalte kombination er 3 skibe, beløbet afhænger af hvilken linje du får kombinationen på. Den største mulige jackpot at få, er på 1000 mønter, denne får du hvis du rammer plet på den femte linje.

Hvordan spiller man

Selvom det kan være svært at finde ud af hvad der er fakta og fup når det handler om historierne om Bermuda Trekanten, så er det utrolig nemt at finde ud af hvordan man skal spille dette spil. Du skal blot starte med at vælge det beløb du gerne ville bette ved at trykke på ‘+’ og ‘-‘ knapperne i nederste venstre hjørne. Derefter skal du beslutte om du vil bruge One Bet eller Max Bet, for at spille med 1 -5 betalingslinjer. Tryk nu på ”spin” og så er du sådan set i gang. 3 af samme symbol vil give en sejr, men du kan også vinde med blandede dyr eller blandede fly/skibe. Skibet er det mest værdifulde symbol med en mulig jackpot på 1000X din mønt satsning.

Konklusion

Der er selvfølelig ikke så meget i dette spil, men det gør ikke noget. Det kan stadig være sjovt at spille, og temaet omkring spillet er rigtig spændene. Spillet er i god kvalitet med nogle flotte detaljer. Det passer godt til temaet og man er ikke i tvivl om hvad nogen af symbolerne skal forestille. God fornøjelse.