Jack and the Beanstalk

Tag med på eventyr med slotmaskinen Jack and the Beanstalk

Denne 3D slotmaskine, er baseret på det meget kendte eventyr, der på dansk hedder Hans og Bønnestagen. Eventyret handler om den unge dreng, Hans, som modtager magiske bønner, som betaling for en ko. Hans planter bønnerne og de vokser sig kæmpestore, hele vejen op igennem skyerne. Så eventyrlysten som han er, klatrer han op af bønnestagen og opdager en helt ny verden. Han ender med at stjæle fra en kæmpe, som bor i skyerne og kæmpen jagter ham naturligvis. Det hele ender med at han dræber kæmpen, ved at fælde bønnestagen. Det er et ret underholdende eventyr og slotmaskinen er mindst ligeså underholdende.

Spillet har 5 roterende hjul og 20 gevinstlinjer. Spillet indeholder symboler fra eventyret, som f.eks. en økse, harpe, slot, kæmpen og Hans. Derudover indeholder spillet de højeste spillekort, som går fra knægt op til es. En vinderkombination med kortsymbolerne, er dem der giver mindst gevinst. Får du 3, giver det 5 mønter, 4 ens giver 20 mønter og rammer du hele 5, får du 100 mønter i gevinst. De andre symboler, giver en større gevinst.

Vinderkombinationer og deres udbetaling

  • Øksen: 3 symboler giver 15 mønter, 4 giver 30 mønter og 5 giver 250 mønter
  • Harpen: 3 symboler giver 20 mønter, 4 giver 40 mønter og 5 giver 250 mønter
  • Slottet: 3 symboler giver 25 mønter, 4 giver 50 mønter og 5 giver 500 mønter
  • Kæmpen: 2 symboler giver 5 mønter, 3 symboler giver 25 mønter, 4 giver 100 mønter og 5 giver 1.000 mønter
  • Jack (Hans): 2 symboler giver 5 mønter, 3 symboler giver 50 mønter, 4 giver 250 mønter og 5 giver 2.500 mønter

Hans og Bønnestagens Bonus features

Den eventyrlige skattekiste, er dette spils scatter. Får du 3 eller flere scattersymboler, får du 10 Gratis Spins. Får du 3 eller flere scatters i løbet af Gratis Spins, får du yderligere 5 Gratis Spins. Når du spiller dine Gratis Spins, kan du vinde de samme gevinster, som du kan i hovedspillet.

Spillets wild er Hans og Bønnestagens logo. Det er en såkaldt ”walking wild”. Det betyder at når er wild kommer frem på skærmen, så aktiverer det re-spins og så vil spillets wild rykke en plads mod venstre, så det også er aktivt når hjulene stopper med at spinne. Denne feature fortsætter, så længe spillets wild kan rykke en plads mod venstre. Et wild kan erstatte alle symboler, bortset fra scatteren og bonussymbolet. Det kan endda også erstatte alle 3 af Hans’ skatte, nemlig pengeposen, den gyldne høne og guldharpen. Alle gevinster du vinder med et wild, vil blive tredoblet.

Indsamling af skatte

Spillets 5. hjul indeholder symboler med en nøgle på. Dette bonussymbol kan aktivere 1 ud af 3 bonusfeatures der hedder ”Treasure Collection”. De 3 bonusfeature aktiveres når du har fundet tilstrækkeligt med nøgler – men det kan kun aktiveres når de findes i Gratis Spin-runder. Finder du 3 symboler med nøgler på, vil den næste wild du finder, være en ”stacked wild” med 2 pengeposer. Finder du 6 symboler med nøgler, vil den næste wild også være en ”stacked wild” med 3 gyldne høns. Sidst men ikke mindst, får du samlet 9 symboler med nøgler, vil den næste wild være en ”expanding wild” med en guldharpe. Alle 3 bonusfeatures vil give rigtig gode gevinster.

Jackpotten

Spillets jackpot er ikke progressiv, men den er stadig på intet mindre end 600.000 mønter. Du skal virkelige have heldet med dig, for at vinde den. Du skal ramme Gratis Spin-runden og derefter ramme den wild som er en ”expanding wild”, med guldharpen på, for at vinde.

Visuelle features

Spillet starter med en lille film om hvordan Hans har stjålet en gylden høne og guldharpen. Han lusker ud af slottet og den tohovedet kæmpe følger hurtigt efter. Spillet grafik er intet mindre end genialt. Det er virkelig godt lavet og man får rigtig lov til at leve sig ind i det, med introvideoen og andre sjove indslag. Figurerne er flotte og især Hans er utrolig sød og han står ude i venstre side, under spillet og hepper når du vinder. Underholdningsværdien i dette spil er kæmpe stor og der er rigtig kælet for detaljerne. Jack and the Beanstalk er udviklet fra Net Entertainment og du kan derfor være sikker på, at det er en maskine, af høj kvalitet. Selvom eventyret oprindeligt er skrevet til børn, har Net Entertainment formået at udvikle det på en sådan måde, at spillet er i øjenhøjde med voksne.

Konklusion

Jack and the Beanstalk er en 3D slotmaskine, som er baseret på det velkendte eventyr, der på dansk hedder Hans og Bønnestagen. Eventyret om Hans er ret underholdende og slotmaskinen er da også mindst ligeså underholdende.

Spillet har 5 roterende hjul, 20 gevinstlinjer og indeholder symboler fra eventyret, som f.eks. en økse, harpe, slot, kæmpen og Hans. Derudover har spillet også symboler med de højeste spillekort. En vinderkombination med kortsymbolerne, er dem der giver den laveste gevinst, men ikke desto mindre, giver de stadig gevinst. Vindekombination med 5 symboler med Hans giver den største gevinst, på 2.500 mønter.

Skattekisten er spillets scatter. Får du 3 eller flere, giver det 10 Gratis Spins. Får du 3 eller flere scatter under dine Gratis Spins, får du yderligere 5 Gratis Spins. Spillets wild er Hans og Bønnestagens logo. Det er en ”walking wild”, som aktiverer re-spins, som vil rykke spillets wild en plads mod venstre, så det stadig gælder, når hjulene stopper med at rotere. Gevinsterne du vinder med et wild, vil alle blive tredoblet.

På spillets 5. hjul kan du ramme symboler med en nøgle på. Det er et bonussymbol, som kan aktivere 1 ud af 3 bonusfeatures. De kan aktiveres, når du har fundet tilstrækkeligt med nøgler.

Spillet har en jackpot på 600.000 mønter, som du kan vinde under Gratis Spin runden. Her skal du ramme det wild med guldharpen på, som er ”expanding wild”.

Grafikken i spillet er super flot lavet og kan virkelig få lov til at leve sig ind i eventyret. Figurerne er så godt lavet og især hovedpersonen Hans er utrolig sød og står og hepper på dig når du vinder. Underholdningsværdien er kæmpe stor og der er rigtig kælet for detaljerne. Selvom eventyret oprindeligt er skrevet til børn, har Net Entertainment udviklet det på en sådan måde, at spillet 100% er i øjenhøjde med voksne.

Så hvis du er til eventyr og slotspil der er ud over det sædvanlige, skal du prøve Jack and the Beanstalk.

Du kan blandt andet spille Jack and the Beanstalk på SimbaGames. Her kan du få op til 150 Gratis Spind i velkomstbonus.