Kings of Chicago

kings-of-chicago yasebo

Kings of Chicago

Introduktion

Kings of Chicago video slot er udviklet af Net Entertainment, også kaldet Netent. Spillet er en kombination af en video slot som vi normalt ser det, og det klassiske pokerspil. Kings of Chicago kan være et rigtig godt supplement til dem der ønsker noget andet end de almindelige video slot spil derude. Der er flere casino software udbydere der laver video slots der tager udgangspunkt i blackjack, roulette eller bingo, og det er netop i denne kategori Kings of Chicago passer ind. Spilet tager nemlig udgangspunkt i et godt gammeldags pokerspil.

Spillet ligner også et rigtigt pokerbord med chips, kontanter, diamanter, geværer, cigarer og et glas whisky på bordkanten. Konger og knægte er mænd iført flotte dragter og fedoras, som er den hat du typisk ser på hovedet af en gangster. Og Dronningen er glamourøse damer i tøj fra 1920´erne.

Hvordan spiller man

Spillet starter med at et spil kort blandes og gives ud. Der er fem hjul og fem paylines. Spillet er som sagt, bygget op omkring poker, så symbolerne på hjulene er fire fulde sæt spillekort, herunder også jokere.

I løbet af de fem paylines, skal du være på udkig efter følgende gevinster:

Tre af en slags, Lige, Flush, Fuldt hus, Fire af en slags, Straight Flush, Royal Flush, Fem ens, og sidst, men ikke mindst Natural Royal Flush

Jokeren fungerer som wild symbolet og alle sejre med dette kort inkluderet giver dobbelt op på din gevinst. Selv om der ikke er nogen særskilt scatter, er tilfældige kort mærket med et scatter etiket på hver spin.

Hver tur er nævnt som et “deal” ligesom i et rigtigt pokerspil, og hvis du kan lande tre eller flere scatter -mærkede kort på ét deal, vil du vinde en række gratis spins som kan være følgende:

5x Scatters – 30 gratis deals

4x Scatters – 15 gratis deals

3x Scatters – 10 gratis deals

Du kan vælge at spille 1 til 10 bet niveauer. Dette er antallet af mønter, du satser pr vinder linje. Det vil sige at du kan spille op til 5 x 10 = 50 mønter per runde. For møntens værdi har du nu følgende valgmuligheder: 1 cent, 2 cents, 5 cents, 10 cents, 20 cents og 50 cents.

Kings of Chicago har følgende bet grænser: Minimumsindsats på 5 vinder linjer (bet niveau 1 + møntværdi 1 cent = 0,05 euro). Maksimal indsats på 5 vinde linjer (bet niveau 10 + mønt værdi 50 cent = 25 euro) 

Konklusion

Enhver poker fan vil synes rigtig godt om dette Netent spil. Du behøver ikke være en super god pokerspiller for at kunne være med, men det er selvfølgelig en fordel at kende lidt til reglerne i poker. Spillet er super flot lavet og rimelig nemt at finde ud af. Hvis du skulle komme i tvivl om noget kan du trykke på det lille spørgsmålstegn som åbner en hjælpe menu, og her kan du måske finde svar på hvad du er kommet i tvivl om. Som med alle andre Netent spil har du den fantastiske mulighed at prøve spillet helt gratis inde på deres hjemmeside, inden du giver dig i kast med at bette med rigtige penge. Dette giver dig mulighed for lige at se spillet an og lære hvordan du skal spille, inden det gælder for alvor. Alt i alt er Kings of Chicago er rigtig underholdene spil, som også er rigtig flot udført. Rigtig god fornøjelse!