Legend of Terra

legend-of-terra- yasebo

Legend of Terra

Generelt

Legend of Terra er en slotspillemaskine skabt af NeoGames. ”Handlingen” finder sted i et mystisk eventyr land hvor der findes trolde, drager og monstre.

JRR Tolkien har inspireret mange ting, siden han skrev den episke saga: Ringenes Herre. Siden er det blevet til film, videospil, flere bøger og selvfølgelig online slots. Legend Of Terra kan også tilføjes til denne liste. Hvis orker, trolde, alfer og magiske ringe er noget der har fanget din interesse så er Legend of Terra lige det rigtige spil for dig.

Området omkring hjulene er en lavet af sten, med en Gargoyle som dekoration, hjulene er placeret på toppen af en smuk baggrund, et billede af et slot bygget på en klippe, og omgivet af vandfald og floder.

Sådan spiller du

Legend Of Terra er en fem-hjuls slot med tre rækker. Spillet er fyldt med fantasy elementer, og øer der svæver i skyerne i baggrunden samt en stor tyk trold der lurer til venstre for hjulene. Mens hjulene spinner spiller den eventyrlige musik og samtidig springer trolden rundt og en stor drage dukker op fra tid til anden. Alle symbolerne er tema relaterede og inkluderer et guld bæger, en papirrulle, en guldring, et skjold og fem karakterer herunder forskellige soldater, riddere og kvinder klædt i eventyrligt tøj, som taget lige fra siderne i en fantasy roman.

Du skal vælge værdien du gerne vil spille for og hvor mange betalingslinjer du ønsker at satse på (op til 20 linjer/mønter) og møntværdi ($ 0,10 til $ 10). Spillets maksimale satsning er $200.

Bonus og Jackpot

Du skal være opmærksom på de forskellige specielle funktioner som dette spil tilbyder

. For det første skal du holde øje med Wild symbolet der er repræsenteret ved en silhuet af en drage. Dette symbol erstatter alle andre symboler undtagen scatter og bonus symboler. Wild symbolet fungerer også som en multiplikator og giver dig op til 10 gange din gevinst.

Det andet symbol du skal holde øje med er en smuk kvindelige alf/elver. Dette er en scatter. Hvis scatteren vises 3 eller flere gange har du fået en vindende kombination, hvilket giver en stor belønning.

Det tredje symbol du skal kigge efter er en gammel troldmand. Dette vil føre dig til Legend of Terra bonusspillet hvis symbolet viser sig 3 eller flere gange. Du bliver her transporteret til en anden skærm hvor du møder en guide der vil tilbyde dig en præmie. Alt du skal gøre er at klikke på så mange objekter som du kan for at afsløre en bonus muliplikator indtil du finder et stopskilt. Så vælg mellem de forskellige objekter f.eks kranier, papirruller og antikke bægere, og se hvad du vinder.

Konklusion

Masser af flotte animationer, både i selve spillet men også i deres intro film, fantasifuld grafik, forskellige specielle funktioner med bonusrunde og stemningsfuld musik i baggrunden giver dig en fuldendt og sjov oplevelse mens du spiller Legend of Terra sammen med Chancen for at vinde værdifulde præmier, en bredvifte af spilmuligheder og en kæmpe jackpot på 100.000 dollars. Dette spil har alt hvad der skal bruges til at give dig en god oplevelse. Rigtig god fornøjelse og lykke på rejsen.